Work

Public space 'Nádvorie'

 
Vallo_Sadovsky_Architects_Nadvorie_BoysPlayNice_66.jpg
 

„Nadvorie“ (The courtyard) was established within the historical parcels of the burghers houses and additions. The semi-public nature of the area is enhanced by surrounding facilities that activates it, like a daily terrace of the restaurant or evening event.

 
06_Vallo_Sadovsky_Nadvorie_Trnava.jpg
 
site.jpg
 
Vallo_Sadovsky_Architects_Nadvorie_BoysPlayNice_68.jpg
 

The multifunctional central space is defined by four trees, surface change, and the illumination. The green is filled with mobile pots. The findings from the archeological survey and historical parcellation are presented in the pavement. In the eastern part of the area is space for the podium. The entire complex has access from Trojicne square, Stefanikova street by 3 original entrances with future plan to enter from Pekarenska street.

 
04_Vallo_Sadovsky_Nadvorie_Trnava.jpg
 
axo.jpg
 
07_Vallo_Sadovsky_Nadvorie_Trnava.jpg
 

Type: Public space
Team: Matúš Vallo, Oliver Sadovský, Marián Stanislav, Viliam Zajíček,
Zuzana Krejčířová, Elena Šoltésová
Collaboration: LABAK
Photography: BoysPlayNice
Location: Trnava, Slovakia
Area: 1 557 m2
Year: 2018

 
 
 
 
Public spaceMárk Mátis