Work

Restaurant 'Akadémia'

 
10_Vallo_Sadovsky_Nadvorie_Trnava.jpg
 

The Akadémia Restaurant is longitudinal space that consists of three spaces with different atmospheres.

 
Vallo_Sadovsky_Architects_Nadvorie_BoysPlayNice_32.jpg
1.jpg
Vallo_Sadovsky_Architects_Nadvorie_BoysPlayNice_30.jpg
 
Vallo_Sadovsky_Architects_Nadvorie_BoysPlayNice_31.jpg
 
11_Vallo_Sadovsky_Nadvorie_Trnava.jpg
 

The academy is a longitudinal space, which is notable for its quality and diversity. It is located in a burghers house, known for it gothic elements. This space has two expansions. The first one is a baroque enlargement by brick walls and a wooden ceiling. The second expansion is a contemporary one, bounded by painted walls and a concrete ceiling. Our intention was to showcase this space as much as possible in our project

 
42_Nádvorie_Vallo_Sadovsky10891.jpg
b.jpg
Vallo_Sadovsky_Architects_Nadvorie_BoysPlayNice_34.jpg
 

The interior is connected by one brownish concrete floor and by uniform oak elements, as the base itself, which divides the original space from the newly cast floor. The main element of the space is the bar itself, wrapped with white tiles acts as the core of the brewery.

 
13_Vallo_Sadovsky_Nadvorie_Trnava.jpg
a.jpg
Vallo_Sadovsky_Architects_Nadvorie_BoysPlayNice_35.jpg
40_Nádvorie_Vallo_Sadovsky10881.jpg
 

Type: Interior
Team: Matúš Vallo, Oliver Sadovský, Marián Stanislav,
Viliam Zajíček, Mateja Vonkomerová, Zuzana Krejčířová, Elena Šoltésová
Photography: BoysPlayNice
Location: Trnava, Slovakia
Area: 174 m2
Year: 2018

 
 
 
 
Interior, RefurbishmentMárk Mátis